(Starten als) freelancer Rotterdam

Na een succesvolle eerste editie van onze informatie-avond over het starten als freelancer en het zijn van een freelancer in Hilversum kondigen we met veel plezier een nieuwe editie aan van deze avond. Op maandag 3 april 2017 zullen we te gast zijn bij SIM groep in Rotterdam. Verschillende leden van Dutch Web Alliance zullen tijdens deze avond hun ervaringen delen met het zijn van freelancer in de wereld van web development. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zit een administratie in elkaar? Hoe kom je aan klanten? Heb je echt meer vrijheid? Wat doet de Wet DBA met je bestaan als freelancer? Deze en vele andere vragen zullen de revue passeren.

Naast een plenair deel waarbij verschillende onderwerpen ter sprake kunnen komen en je alle ruimte hebt om vragen te stellen zal er ook ruimte zijn om in kleinere groepjes of in individuele gesprekken meer te weten te komen of te netwerken, en dat alles onder het genot van een drankje en wat snacks. Zit je nu al een tijdje te denken of een leven als freelancer iets voor jou is? Of ben je al begonnen, maar heb je een keer een klankbord nodig over dingen die je tegenkomt? Dan is deze avond een perfecte gelegenheid voor jou om wat extra informatie tot je te nemen.

Datum: 3 april 2017
Tijd: vanaf 19:00
Lokatie: SIM groep, Innsbruckweg 180, Rotterdam
Kosten: geen
Inschrijven is wel noodzakelijk, en dat kan hier.

  • Ben er graag bij. Ben al jaren ZZP-er / freelancer. Maar wil graag meer ‘freelancen’. Tot nog toe zelden bij de opdrachtgever zelf. Vaak met een derde partij ertussen. Dat moet nog meer vorm krijgen. Leuk ook om andere freelancers te ontmoeten.

  • Je bent van harte welkom bij de meetup Nathan! We zien je daar wel 🙂

  • Stefan Koopmanschap is a self-taught PHP developer, picking up PHP in ’97 and loving it ever since. He runs his own company Ingewikkeld, initiated Techademy together with fellow DWA-member Joshua Thijssen, and has been active in many open source projects and communities. His focus is quality software and sharing knowledge.

    Dutch Web Alliance